“Bitcoin er vårt beste håp” – MicroStrategy CEO

Microstrategy CEO Micheal Saylor har sagt at Bitcoin tilbyr firmaet en mulighet som en butikk av verdi. I følge ham kan frykten for å miste alt på grunn av truslene om inflasjon bli negert ved å investere i Bitcoin som kan fungere som et trygt fristedskassereservat.

Av den ovennevnte årsaken sa konsernsjefen „Bitcoin er vårt beste håp“ i en av hans nylige tweets

Saylor la til at Microstrategy handlet på aksjer akkurat som alle andre selskaper. Men forskjellen her er at det de handler på er Bitcoin som er i deres egne reserver.

Etter å ha lagt til den nåværende innsatsen på $ 650 millioner på Bitcoin Profit til aksjene i Microstrategy, har selskapets eierandel i BTC vokst til over $ 1 milliard.

Selskapet hadde først kjøpt BTC til en verdi av 250 millioner dollar i august, og deretter kjøpte det en annen verdi av 175 millioner dollar før den nylig kjøpte en ny runde av kryptoaktiva for 50 millioner dollar.

Microstrategy nylig $ 650 millioner Bitcoin-innsats

MicroStrategy har fullført salget av $ 650 millioner konvertible sedler som har en rente på 0,750%. Midlene som genereres gjennom dette salget forventes å gå til kjøp av mer Bitcoin til firmaet.

Selskapet i et blogginnlegg fortsatte med å si at det har til hensikt å investere de genererte inntektene i Bitcoin. Imidlertid vil selskapet først fjerne kapitalbehovet og andre midler som kan være nødvendige for selskapets virksomhet.

Det opprinnelige tilbudet var $ 400 millioner, men ble senere økt til $ 550 millioner. Citi-analytikere hadde gitt en bearish samtale til selskapet for sitt Bitcoin-netto, men det har ikke avskrekket dem, ettersom det fortsatt er $ 100 millioner dollar som er oppe.

Et hedgefond som har gjort seg kjent for sin evne til å generere enorm avkastning, har Renaissance Technology kjøpt aksjer i Microstrategy siden begynnelsen av året.